неделя, 26 ноември 2006 г.

От неделя на неделя - краят на лятото

Чудя се откъде да почна? От варенето на ужасно слабото вино, което купих по погрешка, за да мога да изкарам водата от там. Или от сготвянето на някаква вечеря. Или от опаковането на един колет за Холандия? ...
Истината е, че от никъде не ми се почва. Защото е дошъл краят на лятото.
Поредният край. И наоколо е такава мъгла, че и да се опитам да ви я снимам, няма как да стане...

4 коментара:

  1. Всъщност, изпаднах в депресия. Случва се.Виното се оказа неочаквано добро, що не дойдеш на гости да опиташ?Сгъсти се леко, стана сладко, има аромат на канела и лимон /лек/...Мисля, че това ще стане любимата ми напитка тази зима.Само дето леко пада градуса, явно не го варя както трябва.Мен мъглата ме радва, стига да можех да изляза навън. Не ми се излиза, тъпо ми е.И виното свърши.

    ОтговорИзтриване
  2. еее, това с варенето на виното звучи гадно. защо не си купиш друго?иначе мъглата е лудница: уютно е в нея; звуците се изострят, а очертанията се размиват. някаква друга реалност... ужасно много обичам мъглата. късмет, че живея в най-мъгливия софийски квартал...в петък през нощта един тип ме караше към нас. на около километър преди къщата ми влязохме в такава мъгла, че нищо не се виждаше. внезапно се усетих като попаднала в приказка.

    ОтговорИзтриване
  3. случва се, така е. gracias за милата покана.виното звучи добре. ако му добавиш истинска канела и щипка джинджифил, ще се сдобиеш с напитката, с която скандинавците гарнират слушането на гарбарек.

    ОтговорИзтриване
  4. Пък аз слушах това. Прибавих му истинска канела и малко карамфил и му добавих малко лимонова кора в края.Затова стана добре. Започна от 3 литра шише и свърши до литър коктейл, но стана супер.Айде на работа. Успешна седмица.

    ОтговорИзтриване