петък, 17 ноември 2006 г.

Предателство

Някого били ли сте предавани? ...
Ама едно дребно, ей такова, никакво, а така боли...
Учудих се на себе си, не се плъзнах, а директно контра-атакувах и мисля, че поставих добър край на нещата. Времето ще покаже дали съм бил прав. Но защо хората предават други хора? Чудна работа...

5 коментара:

  1. да, случвало ми се е. боли.когато, обаче, болката стихне и се замисля, установявам, че рядко е умишлено. ей тъй на, от внезапно покачване на нивото на лошотия. в повечето случаи ми се струва, че предаващите искрено вярват в правотата на позицията си.а защо не оценяват ситуацията обективно е друга тема.

    ОтговорИзтриване
  2. milena writes:траянче, защо навсякъде те блокират като спам?????

    ОтговорИзтриване
  3. milena writes:разкажи с какво те предадоха?

    ОтговорИзтриване
  4. Получи се интересна история. От 3 години работя с една група, на която съм издавал албум. Сега от 1 година подготвяхме втори.Интересно беше, интервюта, филми правиха за тях, концерти уреждахме, записаха сума ти песни за него в едно студио. Стигнахме до албума, когато те се оказа, че искат 3 пъти от начално уговорената/пределна сума за хонорар.Получи се неприятна ситуация. Внезапно ми се изпари целия ентусиазъм за работа с тези хора. Отказах им, след няколко опита да им обясня, че сумата която искат, не я получават и Д2 от продажбите си, при това веднага. Вчера им заявих, че предлагам те сами да се оправят.И затворих телефона. Точно 52 секунди. Вероятно изтракването слушалката ми е съвпаднало със средата на "Ще се чуем скоро, нали ?".Може и "нали" да е нямало.Както и да е. Ще издавам новия на Пролетарий.

    ОтговорИзтриване
  5. миленка, нямам идея. явно съм се изказала неподготвена някъде ;)всъщност по едно време правиха някакви настройки на сървърите и тогава имах проблеми с влизането и оттогава започна.писах няколко пъти на админите, ама йок. явно и те следват принципа маняна, ама без нюанса на спешност ;)

    ОтговорИзтриване