неделя, 13 октомври 2013 г.

Накратко за особеностите на виртуалния секс и някои перверзии...

Виртуалният секс е нещо, което всеки отрича да прави, но със сигурност е правил в някой етап от ползването си на компютър или ще прави. Нищо особено, рано или късно става така,  все едно сте се запознали на седянка или тлъка в Алтъново. Но да поговорим за перверзиите, които с напредването на научно-техническия прогрес, стават все по-странни.

Имах познат, който преди 10-тина години, в зората на скайп и социалните комуникации, сваляше масово мадами по мрежата. Неговият таргет - 30-40 годишни, женени.
Запознава се с тях, омаломощава ги с емотикони с букети цветя, романтични снимки, пускаше им песни на Ивана. Бавно, все едно с каменарски чук, вечер след вечер.
Лее шампанско в престижни въображаеми ресторанти, целува я от петите до ушите, пак с думи. Кулминацията настъпвала, когато дамите забравяли да чистят, мият, перат, готвят и само седели пред компа и чатели. Идвало признание - "Колко ми е интересно с теб, стана 11 часа, а аз не съм готвила, не съм мила и прала..."
Считано за определен вид климакс в отношенията им, след това признание той рязко прекъсвал разговора си с въпросната жена и минавал на нова жертва. Старите жертви примигвали няколко дни, чудели се какво става, но той мълчал и те така и така се усещали, че всичко било свършило. Никога не се срещаше с въпросните дами, не харесваше немарливи жени. А по въпроса за романтиката беше още по-стриктен и не смяташе, че тя има реални измерения в живота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар