неделя, 24 август 2014 г.

Мрежов бизнес с отдаване на gps под наем - поредният капан за алчни мултилевъл баламурници...



Винаги съм проявявал топло учудване и мека загриженост към любителите на мулти-левъл маркетинга, както и притеснение, че наличните лекарства на пазара са безсилни. Но дори и след шумните сривове на системата SAVEWAY, които попариха много и то с доста пари, предприемчивите глупаци от България са готови да подадат поредната порция спестени пари за нов бизнес – „далаверата с GPS – ите”.
В Geteasy за стартиралите с Premium ( 1200 евро) на всяко 7, 14, 21 и 28 число от месеца получаваме рента = 300 евро на месец в срок от 48 седмици( 1 година ) 12 месеца по 300=3600 за 1 година( компанията ни удържа 20 евро на месец х 12 месеца =240 евро на година)
Калкулатор : 3600-240=3360 евро за 1 година( 12 месеца по 280 евро месечна рента)
Купуваме стартов пакет (GPS-Локатори- пакет Premium=1200 евро)-които компанията отдава под наем и разделя печалбите през първите 12 месеца с нас.През следващите години печалбите са за компанията. прост и лесен бизнес .Живеем от Рента-Доходи.
Присъедини се сега.

Информация за стабилност и устойчивост на GetEasy:
GETEASY е компания, която не е отворена за целия свят. За да бъде бизнеса УСТОЙЧИВ , закупуването на пакети се ограничава до ДНЕВЕН МАКСИМУМ , който зависи от договорите подписани с клиенти, които искат да наемат нашите GPS-локатори ,следователно не е отворена за целия свят , а ОГРАНИЧЕН БРОЙ ПАКЕТИ на ден . В момента тази цифра е дневно 1000 Premium пакети ( 20 GPS-локатори в пакет ) . След като продажбите на ден достигнат 1000 ,тогава срещу съответния пакет пише НЯМА НАЛИЧНОСТ , и кандидатите трябва да изчакат до следващия ден , за да могат да си закупят пакет .
Това е много хубаво , защото компанията не иска да прави грешки които да доведат до липсата на устойчивост - не иска да продава повече пакети , отколкото всъщност има нужда за договорите подписани с клиенти.
Логично , докато търсенето расте , компанията ще търси нови клиенти за апаратите , преди те да са закупени от членовете и ще расте броят на пакетите налични на ден .

Голяма далавера, ако се замислиш, даваш едни пари, после само цоцаш медец от тях, а накрая на годината ти връщат пак инвестицията и ти си много, много напред.
Много ми е чудно обаче, някой от великите лидери и ментори на мрежовия бизнес задава ли си въобще следните въпроси:
01.  Абе, какво е това gps и как се ползва точно?
02.  При положение, че цените на дребно в България вече клонят към 70-80 лева за gps с две години гаранция, кой ще тръгне да наема gps устройство на месечна такса?
03.  Какъв gps получавате, нов или втора ръка? И какво става ако gps-ът ви откаже и наемателят го хвърли някъде?
04.  Чета, че „големите корпорации и правителства” наемали по стотици хиляди gps-и, които компанията им поддържала? Интересно, какви са тия бедни правителства и корпорации, дето нямат пари да купят от Китай gps-и, а ходят из разни фирми да наемат от тях същите китайски устройства. Експертите им по сигурността луди ли са или...?
05.  Не сте ли чували за пирамидалните схеми на Понци?

Въобще, слаба държава, луди и болни хора, които унесени в мечтата си да усвоят някой лев повече, те се прощават с всичките си спестявания, набутват роднините и губят приятелите си. Добре дошъл век на мрежовия бизнес, здравейте лидери...

Няма коментари:

Публикуване на коментар