вторник, 7 май 2013 г.

Николай Бареков и депутата от ГЕРБ Доброслав Димитров - в битка за нормалност

"Кандидатът за депутат от партия ГЕРБ Доброслав Димитров слиза ядосан от сцената на "България избира", като избутва от пътя си  култовия Йоло Денев, който пък го налага с плаката си. Само секунда по-рано се чува гръм от строшена порцеланова чаша, която политикът метнал със замах в краката на водещия Николай Бареков."

И битката за нормалност започва...
Изгледах няколко пъти видеото, не знам вашето мнение какво е, но моето е, че някъде има нещо съвсем грешно в нас и начина по който продължаваме да разбираме света около нас.
Никой няма право да унижава никого, хвърляйки му яйца или чаши, защото това показва очевиден проблем с общуването. Но в крайна сметка, от самия конфликт печели ТВ 7 - повече аудитория, печели Бареков, който най-накрая се изкара жертва на режима. Печели и Йоло Денев, който се хили така щастлив, защото вероятно най-накрая на площада се случва това, което е във фантазията му - налудничав хаос. Печелят и другите му спонтанни, осъзнати и неосъзнати привърженици. Доброслав Димитров май нищо не печели. Засега, докато Бойкоюгенда не го подкрепи в абсурден напън да оправдае глупавата му постъпка.
Губим ние. Писна ми от олигофрени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар