понеделник, 1 ноември 2004 г.

Добър ви ден - първи постиннг

нещо навън вали, зачудих се, каква ли глупост да направя
ето я...:p
Приятно четене!

12 коментара:

  1. И всички пишат за дъжда! Хайде, хаирлия да е!

    ОтговорИзтриване
  2. Ами, то само вали, вали, вали...пълна глупост.Занимавам се и с продажбата на тези тениски на една пънк група от Кюстендил.Слушала ли си ги?Апропо, аз си обичам да вали.А ти пишеш все по-готино.

    ОтговорИзтриване
  3. Не са нещо особено тениските, ако трябва да съм честна :) Но за фенове сигурно са си съвсем подходящи. Не съм я слушала групата; даже не съм я чувала. Бих попитала дали са добри, но сигурно смяташ че са след като продаваш тениските им. Аз въобще пънк малко съм слушала; чувам че ти си експерт и ще очаквам препоръки за попълване на празнотите в музикалната ми култура!

    ОтговорИзтриване
  4. Тениските са супер, ама какво да правим,че не си фенка. Ако искаш, мога да ти дам техен диск, за да чуеш, гарантирано ще ти хареса.:)Хора като мен и Любен не могат да грешат в избора на любимата музика.Ти иначе каква музика слушаш? :)

    ОтговорИзтриване
  5. Anonymous writes:"Просто Ивайло Тончев"...Досущ като една сапунена опера от близкото минало, която ме хвърляше в ужас ;)Хaйде успех! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Сапунените опери са любим жанр...:)Просто изкуство за народа. ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Да, ще се радвам да ги чуя тези Нови цветя. Не знам за теб, но Любо не го виждам като чак пък толкова безгрешен :). Иначе аз имам всякаква музика, но май най-много разни етнически неща - бразилски, аржентински, африкански, португалски, турски. Също джаз - не толкова много. И съм много любопитна, така че почти всичко, което ми препоръчат бих чула поне веднъж.

    ОтговорИзтриване
  8. Хееееееееййййййй! ЧРД, ЧРД, ЧРД, ЧРД!!!!!! Наздраве! Много радост и творческо вдъхновение и вкусни трапези и стремителен прогрес в бизнеса желая! А за това с наргилето направо ме изненада - уцели ли просто или сестра ми ти е споменала че в началото на седмицата си купих наргиле?! Щото емоционално натовареното старо такова драматично се пръсна на парчета след като допуснах фройдистката грешка да го зарежа пълно с вода посред зима на балкона. Ако наш'те не бяха физици, може би щях да имам някакво оправдание... Но аз съм добре запозната с поведението на водата в различните агрегатни състояния... Нейсе, новото изглежда супер и действително планирам да го тествам под съпровода на дервишки ритми!

    ОтговорИзтриване
  9. :)И аз слушам много такава музика, така че, мога да ти врътна нещо благоуханно.Турските неща много вървят с малко хашиш от наргилето. :)А Любо не съм го виждал никога, само задочно. Клиент ми е бил.Наздраве, днес имам ЧРД...

    ОтговорИзтриване
  10. Мерси!Дано има успех в бизнеса, както се казвало през Втората Световна"Нашето дело е право - за Родината, За Сталин!Ние ще победим!"...:)Черпи и Надето с едно наргиле, че тя много обича такива неща, ама я е страх да опитва. От опит ти го казвам.Иначе, тя не е казвала нищо, но просто наргилето е добро мезе за източна музика.Много време слушах неща като MERCAN DEDE и други подобни.В момента даже разпостранявам едни дискове на DOUBLEMOON, митичният турски лейбъл за амбиент и етно музика.Ако имаш желание за повече инфо, свиркай...Инак, не съм пуша наргиле често. Аз тютюн не съм пушил никога, предпочитам да пуша други неща, от онези ароматичните тютюни.:)От онези, при които турският сас звучи като капещ дъжд. :)

    ОтговорИзтриване
  11. Да, разбира се че имам желание за повече инфо - с удоволствие бих си взела нещо на този лейбъл DOUBLEMOON (не го бях чувала и не допусках, че е митичен!). Препоръчай нещо! Да е мнооого готино! Също, пиши какви са цените и процедурите за закупуване. Да видим от тази първа препоръка дали мога да вервам на музикалния ти вкус! За да не пълним блога с такива детайли, пиши на aliceofoz [at] gmail.com Всичко това, разбира се, ако можеш да ме увериш, че не познавам участничката в сцената описана в един друг блог дето с два юмрука си повалил жената, която се опитвала да ти даде салам на земята. Ако я познавам, не ти ща ни жилото, ни меда (в случая дисковете). Между другото, дори да не я познавам, надявам се разказът в блога да е силно, ама адски силно преувеличен. Не са хубави тия работи и шега с тях не бива!

    ОтговорИзтриване
  12. Ще ти пиша на мейла. За поръчката.Пък за салама, това не е някой, когото познаваш.И вярвай ми, не ти трябва. Прочетена в нечий блог, може да звучи грозно.Изживяна от мен е нещо друго. Провери си пощата сега.

    ОтговорИзтриване