понеделник, 20 януари 2014 г.

Вече е 21.30, децата реват, мъжът ми е бесен, пералнята се извъртя, а на мен ми е така приятно с теб...



Често си говорим за секс в интернет. Често се срещам за един забавен тип, който буквално живееше в ICQ и около него имаше  много виртуална романтика и секс, но той беше все недоволен. Бяхме се запознали около 2003, когато ICQ беше „голямата работа”. Той беше около 40 годишен ерген, който упорито търсеше секс в мрежата.  Дали го намираше...?

Подбираше негови наборки от цялата страна. Много внимателно – нито по-възрастни, нито много по-млади. Запознаваше се много романтично, след което започваше бавно да ги тупа с големия романтичен чук. Пускаше им снимки с букети от рози, даваше им линкове с романтична музика, пускаше през интернет порталите на операторите безплатни SMS, ако те не бяха до компютъра. Милите жени бяха често омъжени и с ангажименти, но това не го афишираха в мрежата, където все бяха самотни и жадни за ласка. И каква комбинация, докато той лъжеше 2-3 едновременно, често поне една от тях играеше същата игра и бе убедена, че го води за носа успешно.

Обикновено им даваше няколко седмици. Много често кулминацията идваше когато някоя се изтърваше „Вече е 21.30, децата реват, мъжът ми е бесен, пералнята се извъртя, а на мен ми е така приятно с теб.”.
След подобен тип признание, той веднага я триеше, защото не понасяше немарливи жени. По каквато и да е причина. Но все пак беше доволен, че я е „отнел” за малко или много от съпруга и. Ако някоя друга не проявяваше достатъчно ентусиазъм бързо да му отговаря с достатъчно шарени картинки, мъдри мисли и клипове, той също я триеше. Ако попаднеше на някоя, която просто му уговаря секс за конкретна дата и час, без никакви уговорки, той също веднага я триеше. Изпитваше сигурно ужас, че може да попадне на някоя перверзница, която да го депресира с опита си и той да се усети жалък.  Честно казано, той триеше седмично колкото добавяше и често казваше тъжно след отчета за чат събитията от изминалите дни „Романтичен човек съм аз, а около мен само курви...”.

Завърши и няколко нива английски при мен, с тайното желание да намери в ICQ жена от Англия или САЩ, която да му върже. Но и на международния пазар той се провали, по абсолютно същите причини. Жените на около 40 се оказаха еднакви навсякъде по света.

Наскоро го видях да се мотае около Дръмс с голям телефон, на който пишеше непрекъснато. Питах го как е, а той ми отговори вяло „Остави се, отровиха ми живота тия мастии” и продължи да чатка в чат прозореца. Интересно, дали все някога бе стигнал до среща лице в лице? Май не...